10 tips – Persoonlijk leiderschap

10 tips – Persoonlijk leiderschap

Wat is persoonlijk leiderschap? We hebben het er vaak over als leiderschap, maar het is anders in die zin dat het gaat om wat je als leider doet en hoe je je leiderschapsvaardigheden toepast. Het gaat niet altijd om leiden en mensen die jou volgen. Mensen zullen altijd volgers zijn, maar de manier waarop je ze leidt en hun vaardigheden ontwikkelt om meer bekwame medewerkers aan je team te worden, maakt ze ook leiders.

Wat is persoonlijk leiderschap?

Leiders zijn ook volgers. Persoonlijk leiderschap verschilt van andere leiderschapsvaardigheden, omdat het is wat u doet in de dagelijkse interactie met anderen om uw vermogen om uw team te beïnvloeden en te sturen naar uw visie te ontwikkelen en te verfijnen Sinds 2004 partner in persoonlijke groei! – Anker & Kompas

Anker & Kompas

Clicky

WhatsApp ons

1
Stel je vraag via WhatsApp
Powered by Join.chat. Je visie is je doel. Hoe je daar komt, zal je leiderschapskwaliteiten doen schitteren. Eerst jezelf begrijpen is de eerste stap om mensen te kunnen sturen om je visie te volgen.

Een paar maanden geleden las ik een artikel van Keith Baxter, waarin hij vertelt over leiderschap en het ontwikkelen van persoonlijke leiderschapsvaardigheden. Persoonlijk leiderschap gaat volgens hem over het goede voorbeeld geven. Dat betekent dat je het goede voorbeeld moet geven voor je team, en nog belangrijker, voor de mensen die je volgers zullen zijn. Als jij geen goed voorbeeld geeft, hoe moeten ze je dan volgen? Als u niet in uw eigen bedrijf zit, zal dat bedrijf u dan genoeg vertrouwen om u hen te laten leiden?

Meer informatie: Anker & Kompas

Copyright © 2022 Conversability.nl — Primer WordPress theme by GoDaddy