Winmau Blade 6 Dual Core – Tips en voordelen

Winmau Blade 6 Dual Core – Tips en voordelen

Het Winmau Blade 6 Triple Core-dartbord is het toppunt van technische innovatie en de nieuwste technologische ontwikkelingen in dartbordtechnologie. Als aanvulling op de Sixth Generation Blade-technologie is de innovatieve Triple Core-sisalbasis, die zorgt voor een optimale vezeldichtheid en maximaal scorepotentieel. De triple core-basis is gemaakt van 100 procent sisal en is gemaakt van milieuvriendelijke, hernieuwbare bronnen. De Blade-reeks is ontworpen voor serieuze competitieve dartspelers die het allerbeste willen in prestaties en functies.

mes 6 dubbele kern

De Blade 6 Dual Core heeft een nieuwe, ultradunne 60 graden gehoekte draad met Density Control(tm)-technologie om verblinding te voorkomen en de zichtbaarheid te verbeteren . Dankzij het Rota-Lock-montagesysteem kunt u de hoogte van het bord aanpassen aan elke muur, zelfs verticale. De binnenkern met hoge dichtheid absorbeert overtollige kinetische energie en is ontworpen om de dartretentie te maximaliseren. Dit dartbord is tevens World Darts Federation-goedgekeurd.

De Blade 6 Dual Core is het ultieme dartbord voor zowel professionele als amateurspelers. Het is gemaakt van het beste Oost-Afrikaanse sisal en is een statement van kwaliteit en prestatie. Het is een statement van kwaliteit en prestatie en is geschikt voor de meeste spelers. De Blade 6 Triple Core Carbon is het ultieme dartbord en biedt maximale score en het meest naadloze speeloppervlak. Het door de World Darts Federation gecertificeerde en professionele toernooi-goedgekeurde ontwerp is een meesterwerk.

Klik door naar de website: https://dartshopleiden.nl/